zwangerschap

Mijn musthaves tijdens de zwangerschap.

Mijn musthaves tijdens de zwangerschap!

 

Vaak hoor je dat bijvoorbeeld het voedingskussen wel op nummer 1 staat die je als eerste moet hebben als je zwanger bent, dat geldt niet voor mij, ik heb het geprobeerd maar vond het echt een onhandig ding. Als ik wilde omdraaien trok ik alle dekens ook gelijk mee.. waar mijn vriend natuurlijk ook niet echt blij van werd. Nee ik sliep er alleen nog slechter door. Daarom lijkt het mij leuk om te delen met jullie waar ik wel iets aan heb / gehad heb.

 

De zwangerschaps-app. 

Week voor week de groei van je kindje blijven volgen, handige tips voor de week waarin je zit en wat je het beste wel of niet kan eten, vooral aan het begin van mijn zwangerschap vond ik dat wel een dingetje wat mocht ik nu niet meer eten? Super handig om er dan een app voor te hebben, overal waar je dan ook bent. Ik heb niet 1 speciale app omdat er heel veel zijn ik gebruik er ook meerdere zoals deze:

  • Zwanger & zo
  • The Bump
  • Zwangerschapp (met 2 P’s )

 

Zwarte zwangerschapsbroek.

Dit is wel mijn 2de thuis denk ik, echt ik woon in mijn zwarte skinny jeans. Hij kleed af (zwart) en alles past erbij, kan zowel als overdag, avond en werk. Eigenlijk altijd dus, daarom hoort een zwarte zwangerschaps skinny jeans zeker bij mijn musthaves!

 

Panty’s !

JA een goed zittende panty die niet afzakt, en vooral ook niet te strak zit.. Je kunt er nooit genoeg hebben van verschillende denier. Vind het super fijn om een jurkje te dragen tijdens mijn zwangerschap, niets knelt en het rekt fijn mee, daarom vind ik een goede panty wel echt iets wat je moet hebben. De panty die ik aanraad en zelf ook het fijnste vindt is de panty van Noppies 60 denier! Deze kun je gewoon bestellen op www.Noppies.com voor 14.95! maar natuurlijk is dit voor iedereen anders welke fijn zit.

 

 

Zwangerschapsjas.

Nu ik mijn eigen favoriete jas niet meer pas, moet ik toch echt toegeven aan een zwangerschapsjas.. Ik vond het altijd een beetje ‘dik’ eruit zien. Maar daar kom ik op terug, het is een uitvinding een jas waarin je buik mee kan groeien! je wilt niets liever dan een fijne jas die ook nog eens warm is , vooral als je dus zoals ik tijdens de herfst/winter uitgerekend bent.


            (mijn jas is van www.Noppies.com) 

 

Een fijn Jurkje.

zoals ik al hierboven beschreven heb dat ik een panty echt heel fijn vind zitten , hoort daar natuurlijk een ideaal fijn jurkje bij die lekker mee rekt. Een jurkje vind ik persoonlijk erg mooi bij iemand die zwanger is omdat je het buikje er goed in ziet. Zelf heb ik ook heel vaak een jurkje aan meestal zwart, tja dat kleed weer af .. maar ik heb nu ook wat met printjes zodat ik kan afwisselen!

(jurkje van www.Noppies.com)

 

Kaas & Chocolade..

Cravings.. ja..  Voor iedere zwanger vrouw weer anders natuurlijk. Er zijn sommige die gek worden als er geen zure matten in de kast liggen.. Dat is bij mij dus kaas in de koelkast. Eerder schreef ik er ook al over maar kaas is wel echt wat ik op elk moment van de dag kan eten en ook moet hebben op mijn broodje.. en tja ik moet toegeven dat ik ook heel erg blij kan worden van chocolade vooral witte chocolade. Nu ik dit zo lees denk ik ook Jezus Heike dit moet er ook allemaal weer af straks na de zwangerschap. Maar dat gaat helemaal goed komen, ik ga er weer helemaal tegen aan als de kleine meneer uit mijn buik is!

 

Dit zijn tot nu toe mijn musthaves, waarschijnlijk dat er ook nog wel wat bij gaan komen, nog 9 weken te gaan nu. En tips vindt ik ook altijd handig om te krijgen! Dus heb je nog tips voor mij, Let me know!

 

liefs ,

 

 

 

 

 

2 thoughts on “Mijn musthaves tijdens de zwangerschap.

  1. Lieve Heike,

    Leuke blog weer! En je filmpje op Instagram…. je spat van het scherm af! Ik heb het al een paar keer bekeken en Amina vindt het ook zo leuk. Je doet het super!

    x Nina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *