zwangerschap

Alternatieven voor beschuit met muisjes!

3 alternatieven voor beschuit met muisjes! 

 

Nu het allemaal zo dichtbij komt (32+6 weken zwanger) begin ik na te denken over de kraamtijd. En daarbij hoort natuurlijk de bekende beschuit met gekleurde muisjes.. Nu vind ik het wel een beetje saai een beschuit met boter je strooit er muisjes op en die uiteindelijk overal belanden behalve in je mond…Maar als je net ouders bent geworden heb je ook geen zin om uren in de keuken te staan.

Ik besloot om op het internet uit te zoeken wat voor leuke alternatieven er te vinden zijn. Na wat inspiratie op te hebben gedaan heb ik er 3 uitgekozen die mij wel makkelijk en snel leken en ook nog lekker.

Zie hier het resultaat van mijn aankopen en baksels!

 

 

1. De mini stroopwafels met witte choco pasta en blauwe muisjes.

wat je nodig hebt : mini stroopwafels,witte choco pasta en blauwe muisjes.

Dan besmeer je de stroopwafel met witte choco pasta, ik heb het alleen aan de bovenkant gedaan aan allebei de kanten , zorg er wel voor dat het een beetje een dikke laag is anders vallen de muisjes er sneller af.

Daarna strooi je het op de witte choco pasta, en druk het een beetje aan zodat het er echt op zit en niet af gaat vallen.

 

 

 

 

2. De lange vingers met choco pasta en blauwe muisjes.

Wat je nodig hebt : lange vingers, witte choco pasta en blauwe muisjes.

Je kunt de lange vingers net als bij de stroopwafels alleen de boven kant besmeren maar ik vond het leuke om 1 kant helemaal te doen (de kant waar geen suiker op zit ) 

Daarna doe je voorzichtig de muisjes erop, het is handig om de muisjes ergens even in te doen (in de dop van de choco pasta bijv,) omdat je anders overal de muisjes hebt liggen en zo kun je ze er met je vingers op leggen.

 

 

3. Sterren cake met blauwe muisjes.

Wat je nodig hebt: Sterren cake of gewone normale cake, choco pasta en blauwe muisjes.

je smeert in een rondje de witte choco op de cake ook een beetje dikke zo dat de muisjes goed blijven zitten. Daarna leg/strooi je de muisjes erop en KLAAR! 

 

 

Mijn conclusie is dat de cake het snelste gemaakt is en die vind ik persoonlijk ook het lekkerste! Dat komt denk ik omdat de cake zacht is en de muisjes hard. En de lange vingers en de mini stroopwafeltjes zijn al hartig, maar ook die zijn zeker niet verkeerd! 

Mijn voorkeur gaat zeker uit naar de cake! 

 

Liefs,

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *