zwangerschap

35 weken zwanger!

De weken vliegen voorbij, nu alweer 35 weken zwanger! Inmiddels ben ik met zwangerschaps verlof. Bij week 30 ben ik gestopt met werken want het werd te zwaar voor mijn bekken en rug. Maar stoppen met schrijven voor mijn blog? Dat zeker niet! Want er komen nog veel leuke dingen aan..

 

 

Babyproof

De allerlaatste voorbereidingen worden nu gedaan in ons huis. Ik voel de nestel drang zo als ze dat noemen nu heel erg op komen. We hebben de laatste dingetjes voor zijn kamertje gekocht we hadden nog geen lamp en geen gordijn dus die gaan deze week opgehangen worden. En we zijn al een tijdje bezig met het schilderen van de trap maar NU wil ik het echt af hebben dus dat gaan we deze 2 weken proberen af te maken! Gelukkig heb ik een hele handige vriend!

 

 

kleine wasjes 

Ook de wasmachine draait op volle toeren, ik kreeg het in mijn hoofd om alles te gaan wassen, het kan maar vast schoon klaar liggen. Al liggen er nog wel wat hoezen en dekentjes op mij te wachten. Het is zo fijn om al die kleine kleertjes en doeken te wassen, al denk ik daar straks anders over als je over uren maakt met het wassen… Ook vond ik dat de vluchttas maar alvast klaar kon staan dus die ben ik ondertussen ook aan het inpakken en natuurlijk heb ik daar weer een lijstje voor! binnenkort schrijf ik een artikel over de inhoud van de vluchttas.

 

 

 

Kwaaltjes..

De laatste loodjes, nu weet ik waarom ze ook zo erg benoemd worden en iedereen het er altijd over heeft.. Het begint nu wel zwaarder te worden. Zo heb ik eigenlijk vanaf week 16 tot dat ik met verlof ging veel last van mijn bekken en rug gehad, maar dat is nu heel erg verminderd en het helpt dus echt om rust te nemen. Maar daarvoor in de plaats heb ik nu wel elke dag een paar keer harde buiken en vocht in mijn vingers en voeten dus die kan ik nu ook af strepen van de zwangerschaps kwaaltjes lijst. Mijn buik is gaan hangen, wat wel een goed teken is want de kleine meneer is al ingedaald. Toen ik dat hoorde schrok ik eerst, ik dacht oh nee dus het kan nu al gaan komen. Maar na wat speur werk op internet heb ik gelukkig ontdekt dat het niets zegt en het alleen maar makkelijker maakt bij de bevalling. Maar mijn broeken zitten er niet lekkerder door. All day in leggings!

 

zwangerschaps shirt van : www.Noppies.com

 

 

Groei van de Baby.

De baby is dus echt heel erg gegroeid en schopt dan ook vaak in mijn ribben ook worden die karate kicks steeds krachtiger. Volgens de app Zwanger en zo is de baby nu 43 a 44 centimeter en weegt ongeveer 2500 gram. Hij is nu al helemaal klaar en zal dan nog met gewicht toenemen. Ik ben ook zo benieuwd hoe groot hij zal zijn straks, en mijn nieuwsgierigheid hoe hij eruit gaat zien wordt ook steeds groter en groter ik kan eigenlijk niet meer wachten! Ook heb ik zijn geboorte pakje uitgekozen in maat 50 ik denk dat de baby daar wel in gaat passen aangezien mijn kant van de familie allemaal klein zijn!

 

            Deze set is van www.Noppies.com

 

veel liefs,

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *