zwangerschap

30 weken zwanger update!

Update 30 weken zwanger!

 

Wow de 30 weken nu echt aangetikt, wat ging de tijd snel voorbij. Ik kan het mij nog zo goed herinneren dat ik de zwangerschaps test in mijn handen had. Het voelt nu wel alsof ik al kan gaan aftellen. Nog maar 10 weken te gaan, je leest het goed 10 WEKEN! wow, wordt er toch wel een beetje nerveus van dat het zo dichtbij komt nu. Nog 70 dagen te gaan volgens mijn zwangerschaps app. Maar wat heb ik er zin in! De periode na de bevalling dan, de bevalling sla ik even over..

 

Mijn vriend moet het wel zwaar hebben met mij..

 

Mijn hormonen lopen de spuigaten uit. My god, wat die binnen een paar minuten kunnen veroorzaken.. Twijfels over van alles en nog wat, en de volgende dag denken waarom ik er ooit twijfels over had. Mijn lieve vriend die het soms wel zwaar moet hebben met mij nu..Soms zit mijn hoofd zo vol met gedachtes en dan zeg ik dingen zomaar uit het niets tegen hem, ‘waar heb je het over? zegt hij dan. En ik denk dan je begrijpt me toch wel? haha. 

 

Slapen wat is dat ? 

 

De voorbereidingen zijn in volle gang. Het liefst maak ik overal briefjes en lijstjes voor met wat ik nog nodig heb of graag wil doen, want tja dat zwangerschaps brein helpt niet echt mee nu. Gelukkig hebben we de meeste spulletjes al in huis en klaar staan. Mijn lichaam is net zo druk met de voorbereiden als ik. Vannacht weer eens slecht geslapen, en dat is al geen uitzondering meer nu al zo’n 2 weken kan ik geen nacht door slapen. Het kleine meneertje in mijn buik vindt het nog al leuk om vast karate kicks te oefenen. Wel een fijn idee dat hij zo goed groeit en sterker wordt. Gister hadden we nog een echo om te kijken of zijn beentjes iets meer gegroeid waren, gelukkig zag het er goed uit en groeien de beentjes ook (ik ben zelf namelijk klein 1,60 cm dus hij zal gewoon ook kleine beentjes krijgen) We hoeven nu niet meer terug voor een echo dat is een fijn idee. Maar een extra echo is altijd leuk natuurlijk! 

 

(bron Prenatal app) 

 

Zo apart de het kindje bizar snel groeit. Nog steeds verbaas ik mij erover hoe bijzonder het nog steeds is dat er gewoon een klein mensje in mijn lichaam kan groeien. Ik vond het dan ook erg lastig toen mijn vriend en ik nog geen naam hadden, alsof het niets is wat er in mij zit naamloos. Maar we hadden al best snel een naam. Vorig jaar hadden we al eens een naam bedacht en uiteindelijk bleven we deze naam het mooiste vinden. Toch ga je wel nog verder kijken want ja , wat als je nou spijt krijgt van een naam? We proberen zo min mogelijk te praten in de vorm van de naam van ons kindje, voor het geval dat we ons verspreken straks! 

Wil je mij iedere dag blijven volgen? Volg dan even mijn Instagram account!

 

Veel liefs,

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *