zwangerschap

27 weken zwanger.

 

 

Even een stapje terug.

 

Ooit gehoord van bekkeninstabiliteit? .. Ik had er eigenlijk nog nooit echt van gehoord maar ik weet nu helemaal wat het is en hoe het voelt helaas..  Mijn rug wilt niet mee werken met mijn zwangerschap, doordat ik een staand beroep heb kan ik het niet meer lang volhouden maar ook weer niet lang zitten dan begint mijn stuitje pijn te doen. Volgens de verloskundige komt het omdat ik klein ben en al het gewicht nu naar voren gaat groeien, wat mijn rug minder leuk vindt. Nu moet ik er dus wel aan toe geven en houdt ik meer rust.. ( in zo verre ik dat kan .. ) en hopen dat het daardoor draagbare is. Maar verder mag ik niet klagen mijn zwangerschap gaat super goed en de kleine meneer in mijn buik schopt er aardig op los! en ik lijk steeds meer op een waggelend eendje! 

 

 

 

 

Dik eten..of hoort dit er wel bij?

 

Heerlijk lekker de hele dag door eten, opzich niet verkeerd als je gezonde dingen eet en om vaste tijden eet.. Tsja daar gaat het al fout, gezond?  Oke in de avond,ochtend en in de middag probeer ik altijd gezond te eten. Maar dan heb ik nog een aantal uur over per dag en ik krijg steeds meer verlangens naar snoepjes, of hartige koekjes. ‘ Nee ik zou echt niet telkens gaan snoepen als ik zwanger ben ‘ is wat ik ooit gezegd heb, hmm Had ik het toch verkeerd of ben ik gewoon niet sterk genoeg? Ze zeggen toch ook dat je voor 2 moet eten? Niet dat ik daar trouwens in geloof omdat ik pas vanaf nu een beetje extra honger begin te krijgen, tuurlijk heb je wat meer nodig maar echt voor 2 mensen? Mijn buik is echt een grote voetbal ondertussen maar verder merk ik niet echt nog dat ik veel ben aangekomen, dus dat is een goed teken! (nog wel) 

 

 

Alleen maar babykleding..

 

JA alleen maar babykleding.. Even gezellig een middagje shoppen want ik wil wat nieuws , uiteraard zie ik alleen maar leuke babykleertjes wie ik moet hebben. Nu mag dat natuurlijk ook want je kunt maar nooit genoeg hebben toch? of hoeveel heb je eigenlijk nodig in het begin. Ik vind het soms wel lastig omdat ze ook zo snel gaan groeien, Hoeveel zou ik dan in grotere maten nodig hebben? Gelukkig heb ik de luxe dat mijn zus ook een kindje heeft en die het dan doorgeeft en tips kan geven! 

 

dit broekje is trouwens van de HEMA. Deze kon ik natuurlijk niet laten hangen –> 

 

 

Liefs LieverLiefste. 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *