Lifestyle, persoonlijk

“Weg met het neutrale speelgoed”

Nee ik hoef al die lelijke kleuren niet in mijn huis. Dat is wat ik zei toen ik net zwanger was. Zelf vond ik het zo lelijk al die kleurtjes op 1 speelgoedbal en dan maakt het ook nog harde geluiden met keuze uit 15 liedjes… Nee al het speelgoed met kleurtjes was niet mijn ding. 

 

Vrolijk kocht ik alles in de kleuren van mijn woonkamer, super mooi. Alles past bij elkaar van de wipper tot aan de speeltjes in de box. Het valt bijna niet eens op dat het babyspeelgoed is maar eerder een woonkamer accessoire. En dan ook nog je baby aankleden in dezelfde kleuren voor een foto, het kan niet beter toch?

 

Neutraal babyspeelgoed.

zie hier op deze foto mijn eetkamer tafel. Natuurlijk heb ik in dezelfde kleuren de kinderstoel gekocht omdat het zo goed bij elkaar past.  

Nu Milan steeds meer aan het ontdekken is vind hij bewegende dingen geweldig. In onze box hangt een boxmobiel met neutrale lichte kleuren,super leuk zou je zeggen.. Milan denkt daar anders over. Ik hing een gekleurd balletje op in zijn box tot mijn verbazing keek hij alleen maar naar dat ene balletje met duizend kleurtjes erop. 

 

 

Daar gaat mijn neutrale woonkamer inrichting!

Later ging ik steeds meer speelgoedjes neerleggen met kleurtjes, en ja hoor meneer wilt alleen maar met dit soort speeltjes spelen. Daar gaat mijn neutrale woonkamer inrichting..  En toch vind ik het helemaal niet erg, ik zie dat Milan er plezier van heeft en veel lacht! Dat is ook natuurlijk waar het omgaat. Uiteindelijk hebben wij moeders bijna niets te zeggen over het speelgoed van je kind. 

2weken terug heb ik een gekleurd speelgoedboog aangeschaft, en hij vind het helemaal top! 

 

 

Toch maar gekleurd baby speelgoed..

Ik ga niet meer moeilijk doen om de perfecte speelgoed te kopen in mijn eigen kleuren. Tuurlijk blijf ik het wel een beetje sturen, niet heel mijn huis hoeft een circus te worden, maar het is wel grappig dat als je zwanger bent je geen idee hebt, tenminste dat had ik wat een kindje leuk vind. Vooral bij je eerste kindje koop je vooral wat jij zelf mooi vind. Ik kom er nu wel achter waarom juist bijna al het kinderspeelgoed gekleurd is, dat is echt omdat het leuker kijken is. Bij een baby is het zo dat ze felle kleuren eerder zien ook, vandaar dat ze daar eerder naar kijken! 

Dus een tip als je zwanger bent, koop niet alles in de kleuren van je woonkamer!

 

liefs.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *