persoonlijk

Wat neem ik mee in mijn luiertas?

Wat neem ik allemaal mee als ik een dagje weg ga met Milan ?

Heel vaak neem ik echt te veel spullen en zooi mee in de tas van Milan. Ondertussen is het meer een handtas voor mij geworden! Nog steeds ben ik mega blij met de tas van Cowboysbag –>  dit is mijn luiertas  Het is een luiertas , maar als je hem als handtas gebruikt zoals ik dat doe is hij daar ook geschikt voor. Ook zit er een verschoningsmatje bij in de kleur van de tas. En wat hou ik van bruin leer dat wordt steeds een beetje mooier vind ik als hij wat ouder wordt.

 

 

Wat heb je echt nodig in je luiertas?

naar mijn mening heb je eigenlijk niet heel veel nodig, maar al mijn eigen spullen maken het vaak meer dan ik nodig heb!…

 

Luiers. Het belangrijkste vind ik.. je zou maar eens zonder zitten als je het nodig hebt. Het ligt eraan waar we heen gaan maar er zitten er standaard 3 in mijn tas. Wij gebruiken altijd de Luiers van Etos eigen merk, ze nemen alles prima op en zelf ben ik ook wel een beetje fan van Woezel & Pip! bekijk hier de vrolijke luiers! 

Luierzakjes! als je onderweg het even kwijt moet..

 

Billen doekjes/toet doekjes. Zeker niet te vergeten want met al dat kwijl nu van Milan blijf ik de hele dag aan het schoonvegen.. Hier gebruik ik geen vast merk voor, hij kan tegen alle doekjes dus ik pak meestal de doekjes die in de aanbieding zijn! 

 

Speelgoed. Tja Milan kan ik niet lang meer vermaken, dus een boekje of een piepend speelgoedje komt dan goed van pas! 

 

Liga & drinkbeker. Super handig dat Milan nu zelf kan drinken uit een drinkbeker, zo kan hij overal drinken! En een liga ook handig als hij een beetje honger heeft!

 

kleding. Nu met zijn enorme kwijl-fase heb ik altijd een schoon shirt mee en een romper.

 

speen. natuurlijk niet te vergeten ..zijn speen! en ook zijn speen doek van Done By Deer is hij helemaal verknocht aan geworden! bekijk hier zijn speendoek

 

Als laatste heb ik altijd zijn Consultatie bureau boekje bij me!

 

 

& natuurlijk al mijn eigen spullen die prop ik er nog eens bij in! Dus ja we zijn vol gepakt als we weg gaan, maar beter te veel mee dan dat ik voor een probleem komt te staan! 

 

Liefs! 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *