persoonlijk

Babykamer Roomtour!

Het kamertje is in ieder geval op tijd klaar!

 

 

Yess! de babykamer is zo ver als klaar, op wat kleine dingen na hangt en staat nu alles. Nu denk je waarschijnlijk dat is al best snel.. Dat kan kloppen wij zijn ongeveer toen ik 20 weken zwanger was alles gaan opzetten (nu 28 weken zwanger) en beetje bij beetje wezen inrichtten. Mijn vriend en ik hadden ook samen vrij dus dat was voor ons een mooie gelegenheid om eraan te beginnen. Nu vindt ik het zelf echt heel erg leuk om het in te richtten en overal ervoor inspiratie op te doen, ik kan kon daarom ook niet wachtten om eraan te beginnen. Het is in ieder geval op tijd klaar voor onze kleine uk zich gaat melden.

De basis van onze babykamer hebben wij van Babydump de set heet TEXAS (commode-hanglegkast en ledikant. Graag wilde ik wit hout zodat ik er alles mee kon combineren. Op de commode heb ik een stoffen mandje (van de zeeman) met daarin wat luiers en er komt nog een 2 de bij voor wat verzorgingsproducten in te doen.

 

 

Het plankje met de leren plank dragers komt van winkofsara.nl ,je kunt ze in alle kleuren bestellen. Heb ervoor gekozen om ze in het donkergrijs te doen, twijfelde ook eerst om ze mint groen te bestellen maar dan zou denk ik alles zo mint groen zijn. Ben erg blij met het resultaat. Het houten bordje met ‘superheld’ erop is van Depot 7 dat zit in Hulst (Zeeland) het merk heet ‘Snoes’ .

 

 

De houten sierladder komt van Xenos. Hij was eerst bedoeld voor de woonkamer maar door de box in de woonkamer nu past het nergens meer, en ik vind het zo heel leuk op het kamertje staan, en je kunt het telkens versieren met leuke dingen. Nu heb ik er kleertjes aan hangen en een mintgroene kralen ketting (van de Action ).

 

 

Voor het ledikantje heb ik 2 oude kistjes neergezet, van mijn oma geweest en die heb ik overnieuw geverfd waardoor het een beetje white wash effect heeft. Ook hier een mint groene kleur muur, we hebben 2 muurtjes mint groen geverfd en de rest wit gelaten. Ook wilde ik graag een leuke sticker op de muur en het is dit schattige wolkje geworden van Topmuurstickers.nl , daaronder hangt het nachtlampje van IKEA ook in een vorm van een wolkje.

 

 

De mand voor het ledikantje komt wederom van de Action. Vind het handig om daar straks wat speelgoed, knuffels of kleden in te doen. De plek van de mand ben ik nog niet helemaal over uit maar de mand staat overal leuk in de kamer. Het nep vachtje komt van de IKEA lekker warm aan de voetjes.

 

Elke dag loop ik er wel eventjes in om te kijken, zo’n fijn gevoel dat je weet dat de kleine ukkepuk daar straks komt te liggen. Vast een nestel drang dingetje? Ik heb geen idee wat daar onder valt maar het lijkt mij meer dan normaal dat je alles klaar wilt hebben staan! Voor nu is het nog niet helemaal af er moeten nog wat verzorgingsproducten komen en hoes lakentjes etc, maar ik ben al super blij met dit resultaat!

 

 

Vind je het leuk om meer te zien? Volg mij dan op instagram! klik hiernaast op de button—>

 

 

Liefs LieverLiefste. 

 

 

 


2 thoughts on “Babykamer Roomtour!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *