Lifestyle

Win actie Noppies!

Win actie Noppies.

Een aantal weken geleden kon je op Facebook meedoen met een win actie van Noppies, je moest als eerste raden wie de nieuwste collectie van Noppies ging maken/ontwerpen. Nu volg ik Kelly Caresse een super leuke Mama blogger en vlogster, en een tijdje terug had ik gezien dat ze iets speciaals ging doen maar in het geheim. Dus ik dacht dat kan niet anders dan dat zei die nieuwe babylijn gaat maken samen met Noppies. En ja ik had het als eerste goed geraden! NU kon ik voor 150 euro gaan shoppen bij Noppies .. .hoe leuk is dat! 

Na een avondje los gaan in de webshop van Noppies kreeg ik 3 dagen later al mijn bestelling binnen. Nu wil ik dit heel graag met jullie delen wat ik allemaal besteld heb! 

 

 

Zoals je hierboven kunt zien heb ik 5 shirts en 2 vestjes besteld, ook in verschillende maten 50/56 en 62. De shirts voelen echt fijn aan een iets dikkere stof en ik heb ook vernomen van veel mensen dat de kwaliteit goed is van Noppies. Het zijn neutrale kleuren omdat ik daar persoonlijk meer van hou en je kunt het makkelijk met alles combineren. 2 shirtjes met BOY heb ik besteld zoals je hieronder kunt zien. Deze vind ik  echt heel lief eruit vind zien vooral het voorste shirtje met de streepjes.

 

 


Verder heb ik deze 2 broekjes en 1 mutsje nog uitgekozen. Het witte broekje vind ik leuk door de kleine sterretjes die erop zitten en het is een fijne elastische stof net zo als bij het blauwe gestreepte broekje. De kleine knoopjes op het blauwe broekje maken het af vind ik. De kleine details vind ik heel mooi. Op de achterkant van het broekje zit ook nog een merkje van Noppies en een mini kont zakje wat ik erg leuk vind.

 

 

 

Dit waren de kleertjes die ik heb besteld. Ik ben er heel blij mee en ook erg benieuwd hoe het dadelijk bij de kleine man gaat staan! Ik kan niet wachtten!

Ben je nu ook benieuwd geworden kijk dan even op de site van Noppies!

https://www.noppies.com/nl-nl/

 

Veel liefs Lieverliefste.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *