Lifestyle

Wereldkaart boven de bank!

Eindelijk hebben wij het perfecte canvas schilderij gevonden voor aan de lege muur boven de bank. Ik kon het maar niet vinden wat doe je nou met een lege witte muur? wat ook nog bij de rest van je woonkamer past?

 

Toen kreeg ik contact met Wereldkaarten.nl Waar ik gelijk verliefd werd op dit schilderij! 

 

Even over deze wereldkaart.

Een nieuwe interieur trend die ik de laatste tijd veel voorbij zien komen is de wereldkaart. Wereldkaarten zijn er in allerlei soorten en maten. Je kunt voor elke inrichting wel een bijpassende wereldkaart kopen. Ook kun je met deze wanddecoratie heerlijk wegdromen over waar je bent geweest of waar je nog naartoe wil. Lijkt zo’n wanddecoratie jou ook wel wat? Lees dan even mee!

 

Verschillende materialen.

Een wereldkaart kan op verschillende materialen afgedrukt worden. Denk bijvoorbeeld aan een foto op canvas hout, poster, aluminium of glas. Elk van deze materialen heeft een eigen karakter. Glas is bijvoorbeeld modern en strak, terwijl hout een landelijke uitstraling heeft. Een wereldkaart op aluminium is daarentegen industrieel. Door het materiaal te kiezen dat bij jouw stijl past zal de wereldkaart perfect tot z’n recht komen in je interieur.

 

De soorten wereldkaarten.

Naast verschillende materialen zijn er ook veel verschillende soorten wereldkaarten waaruit je kunt kiezen. Een van die soorten is de historische wereldkaart. Deze kaart heeft een uniek vintage uiterlijk. Een originele decoratie voor elke muur! Daarnaast kun je kiezen voor een trendy wereldkaart. Bij een trendy wereldkaart kun je aparte designs verwachten. Een kaart met stippenpatroon of een waterverf wereldkaart bijvoorbeeld.  Bij trendy wereldkaarten gaat het om het ontwerp, niet om de informatie. Lijkt het jou toch leuker om een geografische kaart aan de muur te hebben waarop de ligging van elk land duidelijk is weergegeven? Kies dan voor een normale wereldkaart met landnamen en hoofdsteden.

 

Grote wereldkaarten

Voor iedereen die op zoek is naar een echt opvallende muurdecoratie is een grote wereldkaart perfect. Zo’n grote wereldkaart kan een complete muur vullen. Een mooie manier om een grote wereldkaart toe te voegen aan je interieur is door middel van wereldkaart fotobehang. Een complete muur bedekt met kaart klinkt misschien heftig, maar het resultaat kan heel mooi zijn! Vooral wanneer je kiest voor een wereldkaart met rustige kleuren, zoals zwart en wit.

 

Ik hoop dat ik jullie genoeg informatie heb verteld over mijn geweldige wereldkaart!? 

 

Liefs Heike! 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *