Lifestyle

Speelhoek Make over

Een paar maanden geleden hebben wij voor Milan een speelhoekje gemaakt omdat hij zoveel speelgoed heeft en ik wilde dat graag een beetje passend in mijn interieur maken. Maar ik was er nog niet aan toe gekomen om het ook een beetje leuker te maken.

 

 

Wat is de basis? 

De basis voor zijn speelhoek hebben wij gekocht bij de Ikea , een bureau en speelgoed kist ze heten de STUVA. Zelf heb ik de knopjes die er bij zitten eraf gehaald en er leren greepjes op gemaakt. Hier een foto van hoe het eerst was. 

 

En dit vond ik nog wat te kaal, ik miste hier wat kleur en sfeer die bij onze woonkamer past. Toen kwam ik in contact met Deugniet en co, deze toffe webshop wilde mij graag helpen! Hoe leuk?! Dus ik heb met wat leuke items meer sfeer en kleur kunnen aanbrengen aan zijn speelhoek! Alle linkjes van de producten zet ik onderaan de blog! 

 

 

Het eindresultaat! 

 

Mega blij ben ik met het eindresultaat! Ik ben heel erg fan van de kleur oker (zoals je op mijn Instagram al kunt zien!) Deze poster is hier in huis een sfeer toevoeging die wij nodig hadden, wat iets kleins al niet kan doen!

 

 

 

Paperbags en houtenspeelgoed

En dan deze super leuke paperbags , ze zijn handig om te gebruiken om speelgoed in te doen, een plant of gewoon leuk als decoratie. Je kunt ze heel makkelijk omvouwen waardoor je het helemaal naar je eigen wens kan maken. 

De wooden toys zijn echt mijn favoriet! Ik ben helemaal weg van houten speelgoed, het ziet er tof uit en het is helemaal veilig om mee te spelen. Nu heeft Milan ook zijn eigen Iphone en hopelijk blijft hij van mijn iphone nu af.. 

 

 

 

   knuffels in je woonkamer?

Deze krokodil is vanaf de dag dat Milan hem kreeg niet meer losgelaten.. hij sleept hem het hele huis door! Wat ik er leuk aan vind is dat je hem overal neer kan leggen, in de box, ledikant of als decoratie op de speelgoedkist!  

 

waar laat ik al zijn speelgoed? 

heel veel speelgoed past in deze grote uitschuif bak. Maar ik heb ook veel kleinere dingen zoals, blokjes,auto’s en knuffeltjes in de Sharkmand gedaan zo dat hij deze snel kan terug vinden. 

 

En oh deze matchende tas, die is toch helemaal geweldig! Nu heeft Milan een eigen tas om mee te nemen naar de opvang die hij ook echt zelf op zijn rug kan doen. 

 

even alle producten op een rijtje! en gelijk een link als je er op klikt!

knuffeldier Krokodil 

wooden Iphone & radio 

Poster vos oker 

Rugzak Shark

opbergmand shark& paperbags

 

Liefs Heike! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *