Lifestyle

Me Time

Hoe vaak maak jij tijd voor jezelf? Even de knop MAMA op UIT en op ontspannen. Want ik weet zeker als je goed voor jezelf zorgt , geef je dat door aan je kind en kun je daardoor een goede en leuke mama zijn. Dat is wat ik ervaren heb. Er zijn natuurlijk verschillende manieren om tot rust te komen, iedereen doet dat op zijn / haar eigen manier. Graag wil ik met jullie mijn manier delen, en wat ik doe met deze drukke feestdagen? lees even mee! 

 

 

Groot stuk chocolade & thee! 

Even ME TIME is natuurlijk niet altijd vanzelf sprekend. Als ik naar mijzelf kijk moet ik er ook vaak echt even tijd voor maken, gewoon even geen tv, geen prikkels en vooral geen Smartphone. Als Milan op bed ligt en Ricky is varen, ga ik lekker op bed liggen of op de bank zitten. Vaak zet ik de radio aan en een rustige zender op, een zender waar voor niet wordt gepraat. Dan zet ik mijn thee, en een groot stuk witte chocolade of wat chips, nee niet gezond maar ik geniet wel! Ik pak vaak een boek of een tijdschrift waar ik een tijdje in kan lezen, en dan kom ik even tot rust! 

 

Me time met de Kerst? 

Mijn voornemens deze kerst zijn : GENIETEN. Het is de eerste kerst met Milan erbij dus ik weet totaal niet hoe elk kerstdiner zal gaan verlopen, altijd zoals je het niet gepland hebt met een kind, heb ik gemerkt het afgelopen jaar.. Dus ik laat alles over mij heen komen. Wat wel vervelend is, is dat dit jaar Ricky varen is met de kerst, dus zelf tot rust komen is wel van belang deze kerst. Ik heb alvast wat ingrediënten in huis die klaar liggen om deze kerst heerlijk te kunnen ontspannen!

 

Cosy Kleding!

Me time is voor mij vooral relaxen, en het liefst in kleding die lekker zit! Warm en zacht! Hunkemoller heeft nu een heerlijke cosy kleding lijn, wat helemaal past bij mijn Me time deze kerst! 

 

Ik hou echt van een lekkere zachte oversized trui, zoals deze trui. Wat ik fijn vind aan deze trui is dat hij van binnen helemaal zacht is, en een leuke print erop. Ook de broek die ik erbij heb is helemaal zacht van binnen. De leuke broek sluiting aan de voorkant maakt het af voor mij! bekijk de trui en broek via deze link Cosy trui!  Joggingbroek

 

Ook bij cosy kleding hoort natuurlijk een paar lekkere sokken, vooral met deze koude dagen! ik heb 2 paar, luipaard en grijze sokken. I loveeee luipaard sokken! Zeg nou zelf zijn ze niet tof!?

 

Oh en deze sokken zijn natuurlijk ook super leuk om als cadeau te geven! En ben je nog opzoek naar meer leuke cadeautjes voor de kerstdagen? De geur kaarsen, en deze mega kerstbal van Pink Ribbon zijn een aanrader. De kerstbal is niet alleen leuk om te geven maar je steunt er ook nog een goed doel mee! WINWIN situatie! 

 

 

Ik zie mezelf al helemaal zitten met de kerst..na een gezellig Diner met mijn familie, Milan op bed trek ik mij even terug met een groot stuk chocolade in mijn cosy kleding en een lekkere foute kerst film! NU AL ZIN IN!

 

Ik wens je alvast fijne feestdagen! 

 

Liefs Heike! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *