Lifestyle

Indeling commode

Met smart wachten wij op onze zoon. Alles is nu klaar gemaakt in zijn kamertje en de laatste weken gaan nu dan echt beginnen. De commode indelen vond ik een heerlijke bezigheid, dus graag wil ik dit met jullie delen! en natuurlijk moet ik elke dag weer even neuzen in de lade’s dat is vast herkenbaar voor aanstaande mama’s ?

 

Wij hebben een commode met 3 lade’s gekozen omdat het mij erg praktisch leek met indelen. Tot nu toe ben ik er tevreden over, maar dat moet in praktijk straks uitwijzen.

 

op de commode hebben wij een aankleed kussen en 2 mandjes staan. 1 mandje met verzorgings producten die wij het meeste gaan gebruiken, dus dat zal nog wel veranderen straks als hij geboren is. In het andere mandje een kleine voorraad met luiers zo dat je niet eerst de lade open hoeft te doen om een luier te pakken.

 

 

Het zal straks vast veranderen welke producten we gaan gebruiken voor onze zoon. Nu heb ik ook veel er staan die ik gratis heb gekregen of in een zwanger box zaten.

 


Dit is de eerste lade van de commode. Verdeeld in 2 grote vakken, ik heb allemaal mandjes gekocht waarin ik de producten kan verdelen voor een beter overzicht.

Vak 1 :  In het eerste grote vak heb ik een voorraad luiers met daar achter verschillende schoonmaak doekjes. Daarnaast heb ik een mandje met verzorgings producten. Daar achter een mandje met spenen en een setje met een nagelschaartje, borstel, thermometer en nagelveiltje. 

 

Vak 2 : In dit vak heb ik weer kleine mandjes staan met slofjes, sokjes 1 mandje met grotere sokjes en 1 mandjes met kleine sokjes die hij gelijk aan kan. Daar achter heb ik mond doekjes opgevouwen ik heb er hier 8 van. Helemaal achterin de lade heb ik alle hydrofiel doeken opgerold. 3 grotere en de rest zijn een normale maat.

 

Lade 2

 

in deze lade heb ik alles verdeeld in kleine mandjes. Hier liggen alle rompers en boxpakjes in. Alles wat in maat 50/56 is heb ik vooraan gelegd zodat we meteen weten wat we kunnen pakken wat past. Ook heb ik veel rompers met korte mouw die heb ik ook bij elkaar gelegd en dan de rompers met lange mouw.

 


Lade 3 en de laatste lade van de commode. Hier in zitten de voorraad luiers jaja,nog meer luiers je kunt er geen genoeg van hebben! en verder liggen hier alle lakentjes, slaapzakken en dekentjes in. Zoals je ziet liggen er nog wat lakentjes niet netjes, die moet ik nog strijken maar dat stel ik steeds uit.. tja het minst leuke klusje misschien wel? 

Zeer waarschijnlijk zal er wel wat gaan veranderen aan de indeling van de commode als de kleine meneer geboren is. Voor nu denk ik dat dit de handigste indeling is maar dat moet zich uitwijzen straks in de praktijk, dus tips zijn ook heel erg welkom! 

 

liefs, 

 

 

1 thought on “Indeling commode

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *