Lifestyle

Herfst mini shop-blog!

YES de Herfst is begonnen! Ik kon echt niet wachten om alvast Herfst/winterproof te gaan shoppen. Ik hou zoveel van okergeel.. en laat dat nou net in alle winkels hangen, als je niet van oker geel houdt is deze shop blog minder leuk denk ik hihi. Graag wil ik wat leuke items met jullie delen! en Natuurlijk probeer ik overal de linkjes van te vinden! Have Fun!

 

Als eerste begin ik met deze outfit waar ik helemaal verliefd op ben! Hiermee kun je zoveel combinaties maken! 


 

En tuurlijk zijn fijne slofjes niet weg te denken met dit weer! Ik heb best wel lang gezocht naar fijne sloffen voor Milan, vaak gaan ze snel uit. Deze sloffen blijven tot nu toe goed zitten en er zit antislip onder wat nu heel erg handig is met de eerste stapjes! 

klik hier voor de sloffen 

 

Ook een winterjas was ik naar opzoek, en ik weet dat de temperaturen op dit moment nog niet zo laag zijn om een winterjas aan te trekken, maar hey je kan hem maar in huis hebben toch? 

Deze jas komt van de C&A en ook de muts komt daar vandaan! 

  • Jas – klik hier voor de jas 
  • muts –  kan ik helaas niet meer vinden online, wellicht in de winkel nog?


 

 

Dit item is voor je buggy/ kinderwagen, een voetenvak! Dit is echt iets wat ik graag wilde hebben, en ook deze kleur, ik ben helemaal verliefd! Ook is deze voetenzak heel erg handig want je kan de opening van de gordels verstellen met klitten band, zo dat hij op elke buggy/kinderwagen past! En zeker niet te vergeten is dat hij ook super zacht gevoerd is, heerlijk voor de Hersft/Winter! Hier wil je toch mee gezien worden?

klik hier voor de voetenzak van Ukje

 

 

 

 

En zoals je al zag op de vorige foto heb ik een hele toffe bijpassende speenkoord!

speenkoord ByThirza 

 

 

Wil je meer zien? op Instagram deel ik vaak ook veel producten! 

Liefs Heike! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *