Lifestyle

De nieuwe Mommy Makes Mysterybox!

Yes Vandaag is het dan zover! De Mommy Makes Mysterybox staat online! In deze Mysterybox zit kleding en accessoires voor je kleintje, in een door jou gekozen maat. In deze Mysterybox zitten enkel producten gemaakt door MommyMakes Zo weet je dus zeker dat er wat leuks in zit waar jij voor gekozen hebt, zonder reclame of andere promotie producten. Ben je nu nieuwsgierig geworden wat er dan allemaal in zit? Dan heb ik goed nieuws! Samen met Milan mocht ik een Mystery Box large testen!

 

Voor dat ik de Mysterybox mocht ontvangen, kon ik kiezen of ik graag meisje/jongens of unisex kleding wilde hebben. Ook kon ik een voorkeur geven voor een bepaalde stof. Als je een voorkeur hebt voor een bepaald product kun je in het winkelwagentje bij opmerkingsveld je wensen doorgeven. MommyMakes doet haar best om je wensen na te streven, maar kan dit niet garanderen.

 

 

Hello Mysterybox! 

En daar gaat mijn deurbel,altijd fijn als er een postbode staat met een grote doos! Het is de Mysterybox large, je kunt trouwens verschillende soorten bestellen :

Small: een kleine kennismakingsbox, om eens te ervaren wat een mysterybox inhoud. En ook nog eens een erg klein prijsje! De waarde van deze box bedraagt ca. € 34,-

Medium: De waarde van deze box bedraagt ca. € 66,-

Large: De waarde van deze box bedraagt ca. € 90,-

 

 

 

Het is echt een feestje om deze box uit te pakken, vooral omdat je ook niet precies weet wat er in zit, is het echt een cadeautje om te krijgen! Ook super leuk trouwens om dit als cadeau te geven aan iemand! En de levertijd is ook lekker snel! je hoeft er maar 3/4 dagen op te wachten.

 

 

Wat zit er in mijn box? 

 

 

na dat ik mijn box open maakte zag ik een super leuke kaart (kijk mijn foto hier boven) en de producten. De kleuren van de kleertjes vallen gelijk op omdat ze zo leuk bij elkaar passen. Ook de printjes passen erg goed bij elkaar. Ik had mijn voorkeur uit gegeven naar een blauw boxpakje met stipjes.

 

 


 Dit pakje vind ik heel fijn want je trekt hem snel aan, en dat is wel zo handig nu Milan nooit meer stil  ligt met omkleden… Ook is de stof heel fijn en rekt goed mee. Dit is echt een favoriet van mij! en toen bleek dat er nog een leuk pakje in zat, precies hetzelfde pakje alleen een ander printje! HOE LEUK!

 

 

Maar ook is er aan de iets koudere dagen gedacht! Er zaten namelijk ook 2 broekjes in met een leuke trui! En die trui is zo zacht van binnen dat ik hem zelf wel aan wil! 

 

 

 

wat zit er nou allemaal in mijn box?

 

Benieuwd wat er allemaal in de unisex Mysterybox kan zitten? Neem dan een kijkje op deze  pagina. Wat wel en niet unisex is verschilt per persoon en per smaak.

Ben je nou net zo enthousiast als ik geworden? klik dan hier  om deze geweldige Mysterybox te bestellen!. 

Liefs Heike! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *