Lifestyle

Cadeau tip! Foto op canvas.

Foto op Canvas! 

 

Een lange tijd heb ik getwijfeld over iets heel erg simpels namelijk een foto van Milan laten vergroten, maar op welk formaat en waar zet ik dan de foto neer? of hang ik de foto aan de muur? zo veel keuzes!

Na heel veel keer door alle foto’s gekeken te hebben, wist ik opeens wat ik wilde. Het liefst wil ik in mijn huis rust laten uitstralen, zelf vind ik het fijn om een licht huis te hebben, want rust in huis is ook rust in mijn hoofd! Dus ik kwam op het idee om een foto te kiezen die ik had gemaakt van Milan met een witte achtergrond. 

 

Na eenmaal de foto gekozen te hebben ging ik eens op de site van de  fotofabriek  kijken, al snel wist ik dat ik een foto op canvas wilde want dat hangt altijd mooi aan de muur, maar als ik het neer wil zetten is dat ook geen probleem met canvas. 

Het is super makkelijk om je canvas te ontwerpen bij de fotofabriek.Even je foto toevoegen en naar je eigen smaak maken! Mijn foto op canvas kreeg ik ook heel snel in huis , met 3 dagen had ik hem al thuis! Ik kan het echt iedereen aanraden, vooral een leuke cadeau tip voor de kerst! 

 

Dit is het uiteindelijk geworden: 


 

 

Ik heb de maat 40×30 liggend! 

ben je ook benieuwd geworden? via deze link kun je alle canvas formaten bekijken! 

 

Liefs Heike! 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *