babykamer inspiratie, Lifestyle

Babykamer inspiratie

Inspiratie voor de babykamer.

Na veel speuren en zoeken op het internet heb ik wat inspiratie op gedaan voor de babykamer die ik graag met jullie wil delen! 

 

Mint,mint,mint,mint ….

De kleur mint vind ik een hele mooie zachte kleur, een kleur die je ook met heel veel andere kleuren kan combineren vind ik zelf. Daarom wordt de baby kamer ook in die kleur, met een grijze vloer en wit. In veel winkels zijn er ook mint accessoires te koop wat ik echt heel erg leuk vind, en moeilijk om me in te houden het niet te gaan kopen! Ik hou van houtstructuur en daarom wil ik het gaan combineren met licht hout. Als voorbeeld heb ik een kleine collage gemaakt: 

 

 

 Er zijn ook heel veel goedkope maar ook wat duurdere accessoires te koop in babyland zoals ik het maar even benoem. Wie houdt er nou niet van om leuke koopjes te scoren ?! Bij de Zeeman hebben ze nu de laatste tijd erg veel voor de babykamer in het mint, en bij de Wibra kwam ik deze leuke dingen tegen in het krantje die ik graag deel! : 

 

 

Nu is het vooral inkopen doen ,winkels en internet afstruinen voor het kamertje, de basis kleuren zitten er al op en de meubels hebben we ook al staan! in mijn volgende blog ga ik het kamertje laten zien! 

liefs Lieverliefste

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *